PONUDBA

Fit Life Studio je vadbeni center, ki ponuja različne vadbene programe, temelji na treningih v manjših skupinah in obljublja osebni pristop.

Želja po tem, da bi kvalileta, strokovnost, prijaznost in prijetno vzdušje bile odlike centra za zdravo in fit življenje. je pripeljala do zaključene ponudbe skupinskih, ter individualnih treningov, svetovanja, celostnih preobrazb, tečajev in delavnic med katerimi posameznik najde zase tiste, ki mu pomagajo izboljšati kvaliteto življenja.

Fit Life Studio povezuje pristop osebnega trenerstva in motivacijo skupinske vadbe. Idejo razvija s pomočjo strokovnih sodelavcev in tako zagotovlja kvaliteto, varnost in raznolikost treningov, ter sproščujoč body&mind program.

VEČ KMALU.

Lokacije: Naklo, Kranj, Žabnica, Šenčur

Priporočamo vsem, ki si želijo cenovno dostopno rekreacijo in radi vadijo v skupini.

Skupinska fitnes vadba je že dolgo ena izmed najbolj priljubljenih oblik rekreacije v prostem času. Skupinska fitnes vadba se izvaja po principu varne vadbe, ter v svoji ponudbi zvrsti predstavnice aerobnega treninga, aerobne vadbe, body&mind programov… Njeno poslanstvo je z zabavo in motivacijo združiti posameznike, katerim je skupno veselje do gibanja.

V našem studiu izvajamo koncept vadbe v manjši skupini, saj stremimo h kvalitetni izvedbi vadbenih programov. Vsaki stranki je na voljo svetovanje glede izbire vadbenih programov in izvajanja vaj, usmerjanje, meritve, ter spremljanje napredka.
V primeru, da potrebujete prilagojeno vadbo, imate kakršno koli posebnost (omejitev v gibanju, bolečine, zdravstvene težave, jemlete močnejša zdravila, ste v obdobju nosečnosti ipd.) obvestite vaditelja, da vam ta vadbo ustrezno prilagodi, ali vas pravilno usmeri drugam (druga vedbena zvrst, do osebnega trenerja ipd.)

CENIK VADBE

NAKLO-FIT LIFE STUDIO
LETNA ČLANARINA 5 eur
SKUPINSKA VADBA – 1 OBISK 10 eur
SKUPINSKA VADBA –  4 OBISKI (velja 1 mesec) 25 eur
SKUPINSKA VADBA – 8 OBISKOV (velja 1 mesec) 38 eur
SKUPINSKA VADBA – 12 OBISKOV (velja 1 mesec) 43 eur
SKUPINSKA VADBA 3 MESECE (3 obiski na teden) 110 eur
KRANJ – BARRE PILATES
LETNA ČLANARINA 5 eur
SKUPINSKA VADBA – 4 OBISKI (velja 1 mesec) 25 eur
SKUPINSKA VADBA – 8 OBISKOV (velja 1 mesec) 38 eur
ŽABNICA – FIT MIX&PILATES
LETNA ČLANARINA 5 eur
SKUPINSKA VADBA – 4 OBISKI (velja 1 mesec) 25 eur
SKUPINSKA VADBA – 8 OBISKOV (velja 1 mesec) 30 eur
SKUPINSKA VADBA – 12 OBISKOV (velja 1 mesec) 35 eur
ŠENČUR – FIT MIX
LETNA ČLANARINA 5 eur
SKUPINSKA VADBA – 4 OBISKI (velja 1 mesec) 25 eur
SKUPINSKA VADBA – 8 OBISKOV (velja 1 mesec) 30 eur

Individualna vadba pod vodstvom trenerja je najbolj učinkovit in varen način vadbe. Omogoča kvalitetno celostno obravnavo (individualiziran vadben program, personaliziran jedilnik, svetovanje, meritve in analize, podporo, ter motivacijo).

Osebno trenerstvo priporočamo vsem, ki želijo vaditi z določenim ciljem, imajo kakršne koli zdravstvene težave in potrebujejo prilagojen program. Svetujemo ga tudi ostalim, ki bi želeli izpopolniti svoj življenjski slog, izboljšati kvaliteto življenja, ter vsem, ki si želijo individualiziranega izziva. Prav tako je primerno za vse, ki jih vadba v skupini ne veseli.

Svetujemo ga vsakemu posamezniku, kot ”tečaj zdravega življenjskega sloga” in osebnega izpopolnjevanja, kot popotnico znanja in zdrave prakse za celotno obdobje življenja.

Uvodni trening/osebno trenerstvo 1 ura 35 eur

 

8 treningov (veljavnost do 6 tednov) * 200 eur
16 treningov (veljavnost do 10 tednov)* 350 eur
Sestava vadbenega programa s posvetom 50 eur
 

*Možnost plačila v dveh obrokih.

PAR (2 OSEBI)
Uvodni trening 20 eur (na osebo)
8 treningov 180 eur (za oba)
16 treningov 300 eur (za oba)
SKUPINA (3-5 VADEČIH)  
Uvodni trening 15 eur (na osebo)
8 treningov 80 eur na osebo za 8 treningov,  ali 10 eur na vadbo na osebo. DO 400 eur na skupino.
12 treningov 96 eur na osebo za 8 treningov, ali 8 eur na vadbo na osebo). DO 480 eur na skupino.

Prehransko svetovaje z individualiziranim jedilnikom zajema individualno osebno obravnavo, testiranje, sestavo prehranskega načrta in je namenjeno vsem, ki bi želeli spremembo telesne teže (jo izgubiti ali pridobiti), izboljšanje počutja, zdravja, ter vsem, ki bi želeli razrešiti specifična vprašanja ali izboljšali svoj vsakdan.

Posvet (60 minut) in sestava jedilnika (1 teden) 50 eur
Sestava jedilnika (1 teden) 40 eur
Prehranski načrt za 1 mesec in svetovanje
(2 osebna posveta, svetovanje preko spleta in telefona za čas 1 meseca)
150 eur