Urnik vadbe za lokacijo Kranj - Barre Pilates

BARRE

19:00 BARRE PILATES (Gimnazija Franceta Prešerna – PLESNA DVORANA)

19:00 BARRE PILATES (Gimnazija Franceta Prešerna – PLESNA DVORANA)

Barre Pilates je vadba, ki prepleta elemente pilatesa, joge, baleta in fitnesa. V svetu že dalj časa priljubljena, v Sloveniji pa novost, ki počasi osvaja srca žensk vseh starosti, ki si želijo razgibane, varne vadbe, lahkotne krepitve mišic, ter oblikovanja ženstvene postave. Vadba, ki dolgoročno prinaša vašemu telesu samo pozitivne stvari, saj upošteva principe pilatesa, z elementi joge ohranja gibljivost in baletnimi segmenti krepi različne mišične skupine, s poudarkom na pravilni telesni drži.

Seveda, vadba je primerna tako za začetnike, kot tudi napredne vadeče. Pridružijo se ji lahko posamezniki različnih starostnih skupin.

Plesno predznanje ni obvezno. Pri vadbi ne gre za izvajanje plesne koreografije. Vaje se v kombinacijah izvajajo ob glasbi, vendar ne gre za plesni tečaj.

barre2

Pravila vadbe

Vadba na lastno odgovornost.

Udeležba na vadbenem terminu je mogoča le po predhodni prijavi.

Prijave na vadbo sprejemamo najkasneje do enega dneva pred razpisanim vadbenim terminom na email naslov ali telefonsko številko v okviru delovnega časa.

Odjave od vadbenega termina sprejemamo do enega dneva pred razpisanim vadbenim terminom na email naslov ali telefonsko številko. V nasprotnem primeru se obisk upošteva kot veljaven. *

V času vadbe je potrebno skrbeti za čistočo v vadbenem prostoru, skrbno ravnati z opremo in se primerno obnašati.

*Ne velja za izredne primere.

Kontakt

KONTAKTIRAJTE NAS

Gimnazija Franceta Prešerna
Kranj

DELOVNI ČAS

  • Ponedeljek – Petek
  •  7.00h – 19.00h
  • Sobota
  • 8.00h – 12.00h
  • Nedelja in prazniki
  • Zaprto


*Obvezno