Spoznajte našo ekipo.

Njene članice so strokovno usposobljene posameznice, ki jih združuje veselje do dela z ljudmi in ljubezen do gibanja.
Z vami bodo kot vaditeljice na skupinskih treningih,
vaše svetovalke, če boste iskali nasvet,
vaše zaupnice, če boste potrebovali pomoč.

 

Trener

ANITA DERLINK

Anita je ekonomska tehnica, Inštuktorica Fitnesa in Pilatesa FZS,ter zagovornica zdravega načina življenja.

V nasprotju od okolja v katerem je odraščala (kjer se je večino prostega časa delalo na njivi, tarnalo o bolečinah v sklepih, zdravstvene težave reševalo s tabletami, pridobivanje nekaj odvečnih kilogramov z leti pa je veljalo za nekaj normalnega) se je odločila, da bo zdravje in dobro počutje vzela v svoje roke, ter se začela izobraževati na področju zdrave prehrane in gibanja. Danes vodi različne skupinske in individualne treninge, ter opravlja različne meritve in testiranja (meritev telesne sestave, mineralogram ipd.)

VAD1

TINKARA PETRNELJ

Tinkara je doktorica znanosti (biokemija športa), predana aktivnem življenjskem slogu ter zagovornica holističnega pristopa za ohranjanje oz. izboljšanje vitalnosti. Kot inštruktorica pilatesa zadnja leta izvaja skupinske vadbe, s poudarkom na pravilnosti gibanja in povezavi uma s telesom.

 

VAD3

SABINA BENEDIČIČ

Sabina je diplomirana inženirka živilstva in prehrane, z licenco AFP Prehranski svetovalec.

Njena strast je v mlajših letih bil rokoment, danes pa jo predvsem zanima področje prehrane in povezava le te športom in fitnesom. “Vse se je začelo z igranjem rokometa, katerega sem trenirala 10 let, danes pa si želim skozi različne skupinske vadbe ter svetovanje na področju prehrane ljudem pomagati do boljšega zdravja, počutja in večje samozavesti.”

 

VAD5

URŠA ŠKORNIK

Urša uživa v smučaju, odbojki, kajtanju, rolanju in gibanju v naravi nasplošno. Dipomirala je iz Športnega Managementa v Angliji, ter svoje znanje dopolnila z licenco NCSF in pridobila naziv osebnega trenerja. Poleg poučevanja smučanja v Avstriji, je začela z vodenjem skupinske vadbe in se v zadnjem letu poglobila v svet fitnesa in zdrave prehrane

 

VAD4

KATRA PIRIH